вівторок, 19 листопада 2019 р.

Лялькова вистава за мотивами казки "Червона шапочка"

Визначна подія сталася на початку травня в бібліотеці-філії с. Шаланки, почав працювати ляльковий театр "Дзвіночок". Враховуючи сучасне економічне становище, створення такого театру – диво. Дякуючи програмі "Створюємо інноваційний культурий продукт" від Українського культурного фонду вистави проходять безкоштовно на українській мові для представників нацменшин.
Маленькі артисти показали казку: «Червона Шапочка". І хоч артистами були учні 5 класу, грали вони не гірше професіоналів. Вдало підібрана музика, красиві ляльки, загадкова атмосфера зачарували маленьких глядачів.
Діти з дитячого садочку стають користувачами бібліотеки, знають де вона знаходиться, і що в ній є цікаві книги й не тільки.
Після виступу ляльки дали приміряти і розіграти сценку, і це взагалі щастя, яке надовго залишається у пам’яті.
Кожна лялькова вистава проходить українською мовою і так ляльковий театр розвиває мовлення, мислення, увагу, пам’ять, уяву, дрібну моторику рук. Ходити і говорити одночасно важко але діти все одно залюбки беруть участь в виставах.Визначна подія сталася на початку травня в бібліотеці-філії с. Шаланки, почав працювати ляльковий театр "Дзвіночок". Враховуючи сучасне економічне становище, створення такого театру – диво. Дякуючи програмі "Створюємо інноваційний культурий продукт" від Українського культурного фонду вистави проходять безкоштовно на українській мові для представників нацменшин.










Немає коментарів:

Дописати коментар

Грантова програма Угорщини "Бібліотека що обєднює" для молодих бібіліотекарів

  Бібліотека що об` єднує Грантова програма була оголошена Угорщиною для молодих бібілотекарів.  Я потрапила між переможців і один цілий м...