вівторок, 19 листопада 2019 р.

Літературно-музичний вечір "Сивина на скронях- мудрості у очах"


Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН. А в Україні це також і День ветерана.
Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь. За міжнародною класифікацією, особою похилого віку вважається той, хто досяг 65 років. Таких у світі нині понад 640 мільйонів, тобто майже кожна десята людина на Землі.
З такою нагодою в бібліотеці-філії с. Шаланки 29-го вересня було організовано літературно-музичний вечір для жінки поважного віку нашого села. Присутні мали змогу послухати коротку історію цього дня від бібліотекаря Чегіль Одріен. Учні Шаланківської ЗОШ привітали жіночий колектив з віршати та піснями.
Турбота про громадян похилого віку, ветеранів та інвалідів необхідна кожної хвилини не як відзначення святкової дати, а як повага до людей, які своєю багаторічною працею заслуговують на глибоку пошану нащадків.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Грантова програма Угорщини "Бібліотека що обєднює" для молодих бібіліотекарів

  Бібліотека що об` єднує Грантова програма була оголошена Угорщиною для молодих бібілотекарів.  Я потрапила між переможців і один цілий м...