вівторок, 19 листопада 2019 р.

Лялькова вистава за мотивами казки "Ворона та Лисиця"

Ляльковий театр зіграє велику роль у формуванні розвитку дитини. Він доставляє багато радості, приваблює своєї яскравістю, мальовничістю, динамікою, впливає на глядачів. Він рано починає привертати пильну увагу дітей і таїть у собі великі можливості їх розвитку.
Ляльковий театр має цілий комплекс коштів: художні образи-персонажі, оформлення, слово, і музика - це разом взяте, образно-конкретного мислення дитини, допомагає дитині легше, яскравіше і правильніше зрозуміти зміст літературних творів, вивчати українську мову, впливає на розвиток його художнього смаку та естетичного виховання. Лялька, яка відіграє на сцені, живе для дитини не умовно, вона реальність, жива казка.
В рамках проекту "Створюємо інноваційний культурий продукт" від Українського культурного фонду була організована лялькова вистава за мотивами казки "Ворона та Лисиця" для найменших в Шаланицкій ДНЗ.
Після виступу ляльки дали приміряти і розіграти сценку, і це взагалі щастя, яке надовго залишається у пам’яті.












Немає коментарів:

Дописати коментар

Грантова програма Угорщини "Бібліотека що обєднює" для молодих бібіліотекарів

  Бібліотека що об` єднує Грантова програма була оголошена Угорщиною для молодих бібілотекарів.  Я потрапила між переможців і один цілий м...